Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Πρώτο κουδούνι για τους μαθητές και τις μαθήτριες και της Λάρισας

«Έναρξη μαθημάτων με κενά» λένε οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών

11.09.2017 | 15:25
thesnea.gr

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολείων της Λάρισας, καθώς σε όλες τις μονάδες έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Για συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση των κτηριακών υποδομών έκανε λόγο ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ενώ για ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς κυρίως ειδικοτήτων κάνουν λόγο οι εκπρόσωποι δασκάλων και καθηγητών.

Ο δήμαρχος ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των διευθύνσεων των σχολείων, βρέθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γυμνασίου – Λυκείου, στη συνοικία της Νεάπολης. Αρχικά ο κ. Καλογιάννης, παρέστη στον αγιασμό του 6ου Λυκείου, με τη διευθύντρια του σχολείου κ. Ανθή Αργυρακούλη, να καλωσορίζει στο σχολείο τον κ. Καλογιάννη και τον αντιδήμαρχο κ. Απ. Σουρλαντζή, ενώ μετά τον αγιασμό, ο δήμαρχος Λαρισαίων απευθύνθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχόμενος καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία με δύναμη.

Παράλληλα, ο κ. Καλογιάννης απευθυνόμενος στους μαθητές του Λυκείου, αφού επεσήμανε ότι η μελέτη και το διάβασμα θα τους οδηγήσει με αυξημένες πιθανότητες σε ένα καλύτερο μέλλον, ακόμα και μέσα στην περίοδο της κρίσης, τόνισε ότι εξίσου κρίσιμο για την πορεία τους στη ζωή, θα είναι η διαμόρφωση σταθερών αρχών και αξιών, που θα τους εξελίξουν σε συνειδητοποιημένους και υπεύθυνους πολίτες, θέτοντας παράλληλα και το ζήτημα της ατομικής ευθύνης του καθενός.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Λάρισας, Δημήτρης Παπαποστόλου, σημειώνει ότι υπάρχουν 50 κενά στα σχολεία, κυρίως εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, και στρέφει τα πυρά του κατά του Υπουργείου Παιδείας για το ενιαίου τύπου ολοήμερο σχολείο, το οποίο καθίσταται πλέον παιδοφυλακτήριο, όπως επισημαίνει.Πρώτο κουδούνι για τους μαθητές και τις μαθήτριες και της Λάρισας

Πρώτο κουδούνι για τους μαθητές και τις μαθήτριες και της Λάρισας

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket

Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^