Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Αγροτικά

Μικρές Αγγελίες

ΣΕΒΓΑΠ: Όλοι μαζί στην προσπάθεια για την Διεπαγγελματική Φέτας

Λυπηρά τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου

17.07.2017 | 20:22
VIOLAR SA - ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ

Σταθερός στον προσανατολισμό για μια ενιαία Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας ΠΟΠ (ΕΔΟΦ) παραμένει με νεότερες δηλώσεις του στο ypaithros.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), κ. Χρήστος Αποστολόπουλος.

Αν και τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παρασκηνιακές κινήσεις σε σχέση με την κατάθεση ενός καταστατικού το οποίο θα αφήνει απέξω την μεγαλύτερη κτηνοτροφική οργάνωση της χώρας, τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ μας ξεκαθαρίζει: «Στην ∆ιεπαγγελµατική για τη φέτα στόχος μας ήταν και είναι η συμμετοχή όλων. Αυτά που είχα δηλώσει στο ypaithros.gr το προηγούμενο διάστημα ισχύουν, και τις επόμενες ημέρες – μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας – θα πραγματοποιήσουμε την συνάντηση που δεν έγινε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου».

Ζητώντας του να μας σχολιάσει δημοσιεύματα, τα οποία αφήνουν υπαινιγμούς ότι οι «ανειλημμένες υποχρεώσεις» του κ. Αποστολόπουλου δεν ήταν τίποτα άλλο από δικαιολογίες, ο ίδιος μας ανέφερε: «αυτά που γράφονται είναι λυπηρά».

Επιπλέον, στελέχη του ΣΕΚ, του Συλλόγου Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας και του ΟΔΙΠΑΦ σημειώνουν στο ypaithros.gr ότι δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «δορυφόρους» της πλατείας Βάθη εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, αφού είναι γνωστή η εκπροσώπηση αυτών των οργανώσεων στον παραγωγικό κόσμο.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

ΑΣ Φαρσάλων Γη

Άλλες ειδήσεις για Αγροτικά

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΘεσΓηΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^