Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Επιτυχής αερομεταφορά 65χρονου από τη Σκόπελο με έμφραγμα

Με το ελικόπτερο διάσωσης της 111 Πτέρυγας Μάχης

Επιτυχής αερομεταφορά 65χρονου από τη Σκόπελο με έμφραγμα
17.07.2017 | 20:11

Το πλήρωμα: Από αριστερά ο συγκυβερνήτης Δημ. Καλογιάννης, ο κυβερνήτης Αθαν. Παπακυριάκος και ο τεχνικός Ανδρ. Πρεμέτης

 Με επιτυχία, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στέφθηκε αποστολή αερομεταφοράς, στις 11 το πρωί ενός 65χρονου από τη Σκόπελο, που έπαθε έμφραγμα, από το διασωστικό ελικόπτερο Augusta – Bell 205 της 111 Πτέρυγας Μάχης.
 Το πλήρωμα του ελικοπτέρου διατάχτηκε στις 11. Το πρωί να κάνει την αερομεταφορά ενός βοσκού, που βρισκόταν στο Έληος και υπέστη έμφραγμα.

 Σχεδόν αμέσως το ελικόπτερο απογειώθηκε (καθώς το πλήρωμα βρίσκεται μόνιμα σε 15λεπτη ετοιμότητα), μεταφέροντας και ιπτάμενο γιατρό της 111 Π.Μ. και προσέγγισε το νησί της Σκοπέλου, κάτω από δύσκολες συνθήκες με ανέμους έντασης 20 μιλίων, συνεχή βροχή, χαμηλή νέφωση και ορατότητα.

 Στη νησί παρέλαβαν τον ασθενή και συνοδεία δεύτερου γιατρού του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, μετέφεραν με ασφάλεια τον 65χρονο στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, όπου τον παρέλαβε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείου Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

comments powered by Disqus
100 Χρόνια ZAGORIN
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Φαίδων Αρτοποιήματα
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^