Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Μικρές Αγγελίες

Να τεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα παράλια της Λάρισας ζητά ο Δήμος Αγιάς

Από την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Θεσσαλίας

17.07.2017 | 13:30
thesnea.gr

Αίτημα για να τεθούν οι παραλιακές περιοχές του δήμου Αγιάς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης απέστειλε ο δήμος Αγιάς στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στη περιοχή.

Μιλώντας στο "Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας" ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ανέφερε ότι ζήτησε να κηρυχτεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς από χθες ταμηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας, δίνουν μάχη στους χειμάρρους που κατεβάζουν φερτά υλικά προς τη θάλασσα, η οποία έχει θολώσει..

Να τεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα παράλια της Λάρισας ζητά ο Δήμος Αγιάς

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μελιβοίας Βασίλης Λέτσιος, στα παράλια του δήμου Αγιάς υπάρχουν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά και καταπτώσεις βράχων κατά μήκος του παραλιακού δρόμου.

Σημειώνεται πως στην περιοχή από χθες το βράδυ μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν για να απομακρύνουν τους βράχους από το οδόστρωμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι βραχοπτώσεις είναι συνεχής.

Αντίστοιχο αίτημα για να τεθούν περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να αποσταλεί και για περιοχές του δήμου Τεμπών όπου και εκεί σημειώνονται προβλήματα από την κακοκαιρία.

Να τεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα παράλια της Λάρισας ζητά ο Δήμος Αγιάς

Προβλήματα, επίσης, έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στην Εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης όπου εντοπίζονται φερτά υλικά σε διάφορα σημεία του δρόμου, ενώ αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν στο επαρχιακό δίκτυο Λάρισας – Φαρσάλων.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΘεσΓηΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^