Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Σύγχρονη Ζωή

Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα, φέτα και χυλοπιτάκι

Food

Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα, φέτα και χυλοπιτάκι
14.12.2017 | 18:56
Νέος Αγων

 

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή.
Υλικά

Κοτόπουλο 1700 γρ
Κρεμμύδι ξερό 1 μέτριου μεγέθους
Λιαστή ντομάτα 100 γρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ζωμό κοτόπουλο 2 λίτρα
Χυλοπιτάκι φρέσκο 300 γρ

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Στη συνέχεια κόβουμε το κοτόπουλο σε τέσσερα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και αφού κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο, το οποίο πρώτα έχουμε αλατοπιπερώσει, ώστε να το θωρακίσουμε.

Αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε μέχρι να μαραθεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλου και σκεπάζουμε την κατσαρόλα αφήνοντας το φαγητό να σιγοβράσει. Στο τελευταίο 15λεπτο ρίχνουμε τη λιαστή ντομάτα και το χυλοπιτάκι.

Τελειώνοντας προσθέτουμε τη φέτα και βάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο (στους 180 C) για 10 λεπτά.

in2life.gr, newpost.gr



Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Δείτε ακόμα

comments powered by Disqus
100 Χρόνια ZAGORIN
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Φαίδων Αρτοποιήματα
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^