Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Λαρισαϊκά & Σχόλια

Η Χαρούλα τα πήρε... τα γράμματα, η Άρτεμις όχι!

Για επανεκπαίδευση πηγαίνει το δεύτερο γεράκι του Δήμου Λαρισαίων

Η Χαρούλα τα πήρε... τα γράμματα, η Άρτεμις όχι!
13.12.2017 | 19:03
Νέος Αγων

Βόλτα στο Πάρκο των Ευχών βγήκαν τα γεράκια του Δήμου Λαρισαίων που καλούνται να διώχνουν καλιακούδες και κοράκια από την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, καθώς έπρεπε να κάνουν και δουλειά στο Αλκαζάρ αναμενόντας χιλιάδες επισκέπτες.

Η Χαρούλα την κάνει τη δουλειά, αλλά το έτερο γεράκι, η Άρτεμις, δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο. Αντιθέτως δείχνει έναν ιδιαίτερα επιθετικό χαρακτήρα και λίγο έλλειψε πριν κάμποσο χρονικό διάστημα να βγάλει το μάτι του εκπαιδευτή της! Οπότε επιστροφή στα... θρανία για την Αρτέμιδα προκειμένου να επανεκπαιδευτεί! Η Χαρούλα τα πήρε τα... γράμματα, η Άρτεμις πάλι έμεινε μετεξεταστέα!

Στη συζήτηση πάντως από την οποία προέκυψαν οι... αταξίες της Αρτέμιδας έγινε αναφορά και στη μονάδα γερακιών που είχε κάποτε η 110 ΠΜ. Άγνωστο αν την διαθέτει ακόμη, καθώς κάμποσα χρόνια τώρα δεν έχει ακουστεί τίποτε γι αυτά, πέρα από φήμες... Αλλά απ ότι μας έλεγαν επρόκειτο για ειδικά εκπαιδευμένα γεράκια που καλούνταν να διώχνουν τα υπόλοιπα πουλιά από το αεροδρόμιο. Μερικά βέβαια έκαναν βόλτες και σε μπαλκόνια κοντινών πολυκατοικιών και δεν άφηναν ωδικό πτηνό σε ησυχία (και εν ζωή...)!

ΧTΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Δείτε ακόμα

Δημοφιλή Βίντεο

Horizon - Ενεργειακή Κατασκευαστική
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ανακύκλωση - ΛάρισαAXON
dantesΦαίδων ΑρτοποιήματαΑγγελία MSPS
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-TicketΚρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^