Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Σύγχρονη Ζωή

Μικρές Αγγελίες

4 ανέξοδοι τρόποι για να αυξήσεις την απόδοση του καλοριφέρ στο σπίτι

LIVING

4 ανέξοδοι τρόποι για να αυξήσεις την απόδοση του καλοριφέρ στο σπίτι
06.12.2017 | 18:01
VIOLAR SA - ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥΤips για να ζεστάνεις το σπίτι σου ακόμα περισσότερο χωρίς κόστος.

 

Κρύο, καιρός για δύο και κυρίως για καλοριφέρ, θερμάστρες, θερμοπομπούς, τζάκια, κλιματιστικά και ό,τι άλλο μπορεί να ζεστάνει το σπίτι σου. Στο καλοριφέρ θα εστιάσω, που είναι το πιο οικονομικό- υποτίθεται- και ευρέως διαδεδομένο
Κάνε εξαέρωση

Όταν το θερμαντικό σώμα είναι εξαερωμένο, η κυκλοφορία του νερού δεν εμποδίζεται από τον εγκλωβισμένο αέρα κι άρα η απόδοσή του φτάνει τα μέγιστα.
Βάλε αλουμινόχαρτο

Ήξερες πως τοποθετώντας ένα γενναιόδωρο κομμάτι αλουμινόχαρτου πίσω από το σώμα του καλοριφέρ κρατάς τη θερμότητα εντός των τοίχων; Μόλις το έμαθες κι αυτό! Κόλλησέ το πάνω του ώστε να μην φαίνεται.
Απομάκρυνε τα όποια αντικείμενα

Δεν είναι ράφι το καλοριφέρ για να του βάζεις πάνω αποξηραμένα λουλουδάκια, αρκούδια και κάδρα. Επίσης, μην κρύβεις το σώμα πίσω από έπιπλα και βαριές κουρτίνες. Δώσε του χώρο και κράτα του αποστάσεις από ντουλαπάκια και λοιπά ξύλινα αντικείμενα. Όλα αυτά τραβούν τη θερμότητα.
Καθάρισέ το

Δεν είναι μόνο ζήτημα υγιεινής, αλλά και απόδοσης. Η σκόνη είναι τροχοπέδη αφού μπουκώνει και άρα εμποδίζει το καλοριφέρ. Προσπάθησε να το καθαρίζεις όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά.

Πηγή ladylike.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Δείτε ακόμα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΘεσΓηΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^