Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Λαρισαϊκά & Σχόλια

Μικρές Αγγελίες

Συνάντηση Αγοραστού-Βασιλειάδη τις επόμενες ημέρες λόγω και αδειών!

Με κύριο θέμα τους αθλητικούς χώρους

Συνάντηση Αγοραστού-Βασιλειάδη τις επόμενες ημέρες λόγω και αδειών!
29.11.2017 | 18:35

Για την Αθήνα ετοιμάζεται να αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες και πάλι ο Κώστας Αγοραστός, έχοντας συγκεκριμένη συνάντηση άκρως αθλητικού περιεχομένου την ερχόμενη Παρασκευή. Στην πρωτεύουσα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με ένα από τα βασικά θέματα να είναι τα γήπεδα που ανήκουν στο ΕΑΚ, και όχι μόνο.

Το θέμα με το ΕΑΚ δεν έχει κλείσει, και οι άδειες για αγώνες, όπως ο χθεσινός ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Λαμία για το κύπελλο Ελλάδας εξασφαλίζονται με τα χίλια ζόρια αφού όλοι φοβούνται να υπογράψουν. «Τι και αν υποτίθεται ότι έχει δοθεί παράταση για την αδειοδότηση των κτισμάτων; Είναι να μπλέκεις μ αυτά, χωρίς να ξέρεις τι σου ξημερώνει;» μας έλεγε παράγοντας που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο.

Με χίλια ζόρια λοιπόν η άδεια για τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τη Λαμία, μετακόμιση προς το παρόν η μπασκετική ΑΕΛ στη Νεάπολη και το Αλκαζάρ μόνο και έρημο. Οπότε τι πιο λογικό από το κύριο ζήτημα να είναι τα χρήματα για να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις και επισκευές; Όσες και να είναι αυτές χρειάζονται λεφτά. Όπως όλα δείχνουν για το Αλκαζάρ χρειάζονται αρκετά χρήματα και ανάλογος χρόνος ελέω και της ελληνικής γραφειοκρατίας.

«Αφού έβγαλαν τέτοιο νόμο ας βρουν και τα λεφτά» έλεγε σε παρέα ο ίδιος παράγοντας σχολιάζοντας το θέμα των αδειών των κτισμάτων...

Χρυσόστομος ΤρίμμηςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Δείτε ακόμα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΘεσΓηΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^